Ticker

6/recent/ticker-posts

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

 

Üniversitemizin  aşağıdaki  tabloda  belirtilen  akademik  birimlerine,  657  sayılı  Devlet Memurları   Kanunu’nun   48’inci   maddesinde   belirtilen   genel   şartları   taşıyan,   2547   sayılı Yükseköğretim  Kanunu  ile  12.06.2018  tarih  ve  30449  sayılı  Resmi  Gazete’de  yayımlanan Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma  Yönetmeliği’nin  ilgili  maddeleri  uyarınca  öğretim üyesi alınacaktır.  Başvuracak adayların, söz konusu kanun ve yönetmelik kapsamındaki şartları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.
Öğretim Üyesi Kadro Başvurusunda İstenen Belgeler:
1. Başvuru Dilekçesi (www.esenyurt.edu.tr adresinden ulaşılabilir.)
2. YÖK formatında özgeçmiş,
3. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
4. 2 adet fotoğraf,
5. Doçentlik belgesi (Profesör ve Doçent kadrosu başvuruları için),
6. Onaylı  Lisans,  Yüksek  Lisans  ve  Doktora  diploma  fotokopileri  (e-Devlet  sistemi üzerinden  barkotlu  evrak  kabul  edilmektedir.    Ancak,  yabancı  ülkelerden  alınan  diplomaların Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından onaylanmış Denklik Belgesi’nin alınmış olması ve diplomanın apostil şerh işleminin yapılmış olması şarttır.)
7. Bilimsel  çalışma  ve  yayınlarını,  kongre  ve  konferans  tebliğleri  ile  bunlara  yapılan atıfları,  sanat  eserlerini,  icralarını  ve  bunlara  ilişkin  dokümanı,  eğitim-öğretim  faaliyetlerini, yönetimlerinde  devam  eden  ve  biten  doktora,  sanatta  yeterlik  veya  yüksek  lisans  çalışmalarını, üniversite  veya  yüksek  teknoloji  enstitüsüne  katkılarını  vb.  kapsayan  akademik  dosya  (Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent kadro unvanına başvuru için 4 nüsha, Profesör kadro unvanına başvuru için 6 nüsha CD ya da USB olarak verilebilir ya da adayın belirlediği internet adresine yükleme ve aktarma işlemi yapılıp başvuru dilekçesinde internet adresi/linki belirtilebilir.)
Son   başvuru   tarihine   kadar   posta   ya   da   e-posta   yoluyla   yapılan  başvurular   kabul edilecektir. Postadaki gecikmeler nedeniyle ilanda belirtilen süre içinde yapılamayan başvurular dikkate    alınmaz.    Başvuru    dosyasında    eksik    belge    olması    halinde    adayın    başvurusu değerlendirmeye alınmaz ve kişi bundan doğan bir hak iddia edemez.

Başvuru yapılacak e-posta:
Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi için: buketkilic@esenyurt.edu.tr
Sağlık Bilimleri Fakültesi için: sibeldede@esenyurt.edu.tr
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için: hulyadogruel@esenyurt.edu.tr

Başvuru  posta  adresi:  İstanbul  Esenyurt  Üniversitesi,  Personel  Daire  Başkanlığı,  Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı, No:1 Esenyurt/İstanbul




Yorum Gönder

0 Yorumlar